Ösztöndíjprogram éves nagydíj - ötletpályázat a díj elnevezésére

Kedves Diákok, Tanárok és Támogatók!

Az ösztöndíjprogram minden egyes évében voltak olyan alkotómunkák, amelyek kivívták a hallgatók, nézők, olvasók legnagyobb elismerését. Ugyanakkor mindezideig elmaradt, hogy a legjobb alkotásokat és azok készítőit nyilvánosan díjazzuk. Az idei programév végén (2020. szeptemberében) szeretnénk, ha első ízben átadhatnánk a Ferences Ösztöndíjprogram éves nagydíját. A díj oklevéllel és pénzjutalommal jár. 

A díj elnevezésére ezennel ötlet-pályázatot hirdetek.

Kérem, hogy olyan név-javaslatokat írjatok, illetve írjanak, amelyek kifejezik, hogy ez egy kutatói vagy művészeti alkotásért (T1 kategória), vagy közösségi-szociális tevékenység alkotó jellegű megvalósításáért (T3 kategória) jár egy ferences gimnazista számára (Egyetlen díjról van szó, amelyre a két kategória résztvevői egyaránt "neveznek").

Nem szükséges, hogy a díj valamely személyről legyen elnevezve, de ha így történik, akkor ez a személy kötődjön a ferences szellemiséghez, valamint a tudományokhoz vagy  a művészetekhez vagy a társadalmi szolgálathoz. A név-javaslatot rövid indoklással kell előterjeszteni ezen a google-űrlapon.

Az elnevezésről az Alapítvány kuratóriuma dönt. A nyertes ötlet benyújtója külön jutalomban nem részesül, de személyét nyilvánosságra hozzuk, hogy ezt az érdemét mindenki megismerje.

Kérem, az ötletpályázaton való  részvételükkel működjenek közre az Ösztöndíjprogram jóhírének erősítésében!

Tisztelettel

Dobszay Ambrus

Ferences Ösztöndíjprogram

Szakmai vezető

Hasonló tartalom